Ramon Beuk, Eva Reinders Redactie, R. Kraaijeveld en R. Beuk - Wat van Fair komt...

Wat van Fair komt...

een culinaire wereldreis

Een boek van Ramon Beuk, Eva Reinders Redactie, R. Kraaijeveld en R. Beuk

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

Publieksprijs

Wat van Fair komt... Een culinaire wereldreis. Ramon Beuk. Een eerlijk kook-en-kijkboek in samenwerking met Fair Trade Original. Drie continenten, zes landen, overvolle steden, verpletterend natuurschoon en een explosie van smaken. In het kader van het 50-jarig bestaan van Fair Trade Original bezocht Ramon Beuk over de hele wereld lokale boeren en producenten van rijst, koffie, suiker en andere levensmiddelen. Van Thailand tot Zuid-Afrika en van India tot Guatemala – overal waar hij kwam, ontmoette, proefde en kookte hij. Naast de persoonlijke verhalen van de mens achter het fairtrade-product staan in dit boek de authentieke ingrediënten en bereidingswijzen uit de bezochte landen centraal. Ramon goot de klassieke recepten in een geheel eigen vorm: makkelijk te bereiden, vernieuwend gepresenteerd en natuurlijk altijd smaakvol. Recepten met rooibos van de Zuid-Afrikaanse Kaap of noten en chocolade uit het regenwoud van Bolivia: van voor- tot nagerecht betekent koken met Ramon Beuk en Fair Trade Original een avontuurlijke combinatie, met een krachtig resultaat. Wat van Fair komt... is een boek vol pure smaken, overweldigend fraaie beelden en indringende geuren. Een boek voor liefhebbers van een in alle opzichten eerlijke keuken, voor trouwe Beuk-fans, culinaire reislustigen en iedereen die eerlijke handel een warm hart toedraagt. Ramon Beuk (1971) ontwikkelde al vroeg een passie voor koken. Wat begon in zijn moeders keuken, groeide uit tot een veelzijdige carrière. Als allround culinair ondernemer is Ramon te zien in het NCRV-programma 'Bosch, Beuk & Haan', is hij culinair columnist voor De Telegraaf en bovendien oprichter van evenementenbureau CuliPro. Dit is Ramons zevende kookboek. Fair Trade Original werd in 1959 opgericht en stond aan de basis van de eerlijke handel in Nederland. De organisatie biedt producenten in ontwikkelingslanden niet alleen faire handelsvoorwaarden, maar investeert ook in o.a. de ontwikkeling van productietechnieken en scholingsprojecten. In 2009 viert FTO haar 50-jarig jubileum.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken