Astrid Joosten, Ruud van Marion, L.-H. Yudo, A. Joosten en L.H. Yudo - Koken met Twee voor Twaalf

Koken met Twee voor Twaalf

recepten, wijnadviezen en culinaire weetjes uit de bekende tv-quiz

Een boek van Astrid Joosten, Ruud van Marion, L.-H. Yudo, A. Joosten en L.H. Yudo

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met Twee voor Twaalf, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Astrid Joosten presenteert sinds 1990 de Vara-televisiequiz Twee voor Twaalf en Ruud van Marion maakt al vanaf 1993 alle vragen voor deze quiz. Astrid en Ruud zijn echte levensgenieters: Astrid is een ervaren en enthousiaste wijnkenner en Ruud weet als serieuze smulpaap alles over de klassieke keuken. Niet toevallig komen er in de quiz dan ook allerlei wetenswaardigheden over eten en wijn aan bod en Astrid en Ruud staan ook regelmatig samen in de keuken. Dit boek begon als een steeds dikker wordende map met culinaire Twee-voor-twaalf-vragen, die jarenlang een zwervend bestaan leidde in de keuken van Astrid.

Ruud van Marion werkt als eindredacteur bij Twee voor Twaalf. Astrid Joosten is televisiepresentatrice van o.a. Twee voor Twaalf. Zij schreef eerder o.a., samen met Thérèse Boer, het boek Gek op wijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken