Marcus Polman, M. Polman, Saskia van Osnabrugge, S. van Osnabrugge en Maarten Polman - Nog beter koken met De Perfecte Kok

Nog beter koken met De Perfecte Kok

tips, trucs en recepten van de echte profs

Een boek van Marcus Polman, M. Polman, Saskia van Osnabrugge, S. van Osnabrugge en Maarten Polman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nog beter koken met De Perfecte Kok, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hoe snipper je een uitje zonder tranen? Hoe braad je een braadstuk precies rare of juist medium? Hoe houd je je messen scherp? In Nog beter koken met De Perfecte Kok ging journalist Marcus Polman op zoek naar antwoorden op deze, en nog vele andere culinaire kwesties. Hij kreeg privéles bij driesterrenkoks Cees Helder en Sergio Herman die hun keukentrucs en een aantal recepten prijsgaven. Samen met Jonnie Boer (eveneens ***) maakte hij Jonnie’s wereldberoemde lamsnekje. Ook liep hij stage bij de ‘kokkiesopleiding’ in The College Hotel om te werken aan de noodzakelijke perfectionering van zijn snijtechnieken. Het resultaat is een basiskookboek vol praktische tips en trucs die iedere thuiskok zou moeten kennen. Uiteraard zijn ook recepten opgenomen, in de vorm van overzichtelijke stappenplannen, van een klassieke uitsmijter tot côte du boeuf.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken