Anya Van de Wetering, Anne Fleur Sanders en Bella Thewes - Koken met zeewier

Koken met zeewier

Ruim 50 gezonde gerechten met de zilte smaak van de zee

Een boek van Anya Van de Wetering, Anne Fleur Sanders en Bella Thewes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met zeewier, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Zeewier bevat de zogenaamde vijfde smaak, 'umami' en heeft een positief effect op je gezondheid omdat het vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede vetten bevat.

In ons land zijn zo’n 12 verschillende soorten verkrijgbaar, die zich van elkaar onderscheiden in smaak, uiterlijk en bereidingswijze. Het ene wier is heerlijk om rauw te eten, het andere is gekookt of gebakken op z'n best. In dit boek zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze recepten waarmee de wieren per soort perfect tot hun recht komen.

Koken met zeewier bevat verrassende recepten met een combinatie van wieren met vis, schaal- en schelpdieren, vegetarische gerechten, en ook vernieuwende combinaties zoals zee-meringues en gekonfijte zeewier. Een boek dat inspireert om direct aan de slag te gaan met zeewier!

  • Koken met hét ingrediënt van nu: zeewier

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken