Thibault Massina en Romain Aubert - Hard seltzer

Hard seltzer

50 recepten voor sprankelende drankjes met een vleugje alcohol

Een boek van Thibault Massina en Romain Aubert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hard seltzer, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hard seltzer: de verfrissende bruisdrank met een vleugje alcoholBruiswater, alcohol en een (fruit)smaakje: hardseltzer verovert in rap tempo de markt. In deschappen van slijterijen en supermarkten tref jesteeds meer aanbod aan. Maar waarom maak je hardseltzer niet gewoon zelf? Subtiel, met een minderhoog alcoholpercentage dan een klassieke cocktail ende variaties zijn eindeloos.Met Hard seltzer maak je op basis van 9 sterkedranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers,die verrassend van smaak en in een handomdraai temaken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem &eucalyptus of tequila met kombu & basilicum enarmagnac met ananas & kruidnagel. Heb je nogeen bodempje calvados over? Combineer dit metcitroentijm en honing.Begin bij het begin en gebruik goed materiaal: denkaan de aanschaf van een sodamaker, gebruik een goedeweegschaal en mooi glaswerk. Kies sterke drank uitdie niet al te lang gerijpt en helder van toon is. Leeralles over smaakmakers die de zuur- of zoetgraad vanje hard seltzer bepalen: verjus of citroensap; gewonewitte suiker of agavesiroop. En leer combineren metfruit, kruiden, specerijen en meer en serveer je gastenhomemade hard seltzer. Proost, maar let op: drinkmet mate!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken