Margit Sarbogardi, Robert Declerck en Jan Crab - Nog een koekje

Nog een koekje

volgens receptjes uit de oude doos

Een boek van Margit Sarbogardi, Robert Declerck en Jan Crab

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Nog een koekje, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Begijnenkoeken, Brugse achtjes, kattentongen, lukken, spiegeltjes, pain à la grecque, tattepoem… Het zijn allemaal heerlijke koekjes uit de oude doos. Verdwenen zijn ze niet, maar ze zijn wel steeds moeilijker te vinden. Hoog tijd om deze klassiekers weer in de kijker én in je oven te zetten.
In dit boek gaat het deksel van de koekjestrommel en (her)ontdek je de soorten, de koekjessmaken en de verhalen erachter. Van A tot Z: alle bekende klassiekers en onbekende lekkernijen stellen zich aan je voor. Stap binnen in authentieke koekjeswinkels vol geurige en knapperige specialiteiten en neem een kijkje bij ambachtelijke koekfabrikanten waar met liefde de zoetste creaties worden gemaakt.
Speur naar koekjesherinneringen in musea en herbeleef koekjestradities. Met de recepten in dit boek maak je voortaan thuis de lekkerste koekjes, maar ook boekweitkoeken, peperkoek, wafeltjes en speculaas.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken