Nicole van Leeuwen en N. van Leeuwen - Smullen met pompoen

Smullen met pompoen

meer dan 100 bijzondere gerechten

Een boek van Nicole van Leeuwen en N. van Leeuwen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Smullen met pompoen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De pompoen is in opmars. De felgekleurde vrucht is vrijwel het hele jaar door te verkrijgen, niet alleen in natuurwinkels, maar ook in steeds meer supermarkten. Pompoen is lekker, veelzijdig, gezond en een prima basis voor tal van gerechten.
Pompoensoep kent u ongetwijfeld, maar wist u dat u van pompoen ook een heerlijk tussendoortje, een hartig hoofdgerecht of een origineel voorafje kunt maken? In de Italiaanse, Marokkaanse en Zuid-Amerikaanse keuken maakt men al sinds mensenheugenis dankbaar gebruik van de bijzondere smaak en kleur van de pompoen; nu zijn wij aan de beurt.
Nicole van Leeuwen verzamelde in de loop der jaren vele bijzondere pompoengerechten. Ze heeft net zolang geëxperimenteerd tot de recepten smakelijk, verrassend en simpel te bereiden zijn. Alle ingrediënten zijn overigens puur natuur: er wordt geen gebruik gemaakt van toegevoegde suikers of producten met geur-, kleur- en smaakstoffen. Een kleine greep uit Smullen met pompoen:
· Verrassende bijgerechten en voorafjes als Indiaanse pompoenchutney en Geroosterde pompoen met pindasaus.
· Ovengerechten als Pompoentaart met mosselen en prei en Pompoenkwarksoufflé.
· Hoofdgerechten als Couscous met groenten-tajine, Pompoenravioli en Pompoenpaella.
· Zoetige lekkernijen als Pompoencocktail, Pompoenjam en Pompoenkwarktaart.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken