Rundvleessorbet, rabarber, gezouten granen en pijnappelpitten

Je vindt dit recept op pagina 44 in Story on a Plate .

Keuken:
Internationaal / Deens
Gang:
voorgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vegetarische stamppot met andijvie, rucola, zoete aardappel en vega bal

Een recept uit Isabel

Speltsalade met jonge bieslook, appel en pompoen

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Pasta met geroosterde tomaatjes

Een recept uit Amber Albarda - Eet jezelf mooi, slank en gelukkig

Met seitan maak je in een handomdraai een heerlijke vegetarische steak tartare! Wij maakten een mediterrane variant met tomaat en mango. Snel en lekker!

Een recept uit Isabel