Pétoncle

Je vindt dit recept op pagina 6 in Story on a Plate .

Keuken:
Canadees / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sint-jakobsschelpen met citroen & pepermunt

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Sint-jacobsschelpen, gebakken, met erwtenpuree

delicious. magazine - 2013-08

Gesmoorde sint-jakobsschelpen, pancetta & erwtjes

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bigoli met schelpdieren

delicious. magazine - 2014-09