Makiko Sano en Lisa Linder - Sushi slim

Sushi slim

slank worden en slank blijven

Een boek van Makiko Sano en Lisa Linder

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sushi slim, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Japans eten is gezond, heerlijk, goed voor u en helpt u af te vallen. Voor Japanse vrouwen is het hoe, wat en wanneer van eten ingebed in tradities, in de gekoesterde ingrediënten rijst, miso, wasabi, vis, thee en zeewier, de traditionele producten van ons land. Al deze ingrediënten hebben een fantastische uitwerking op uw figuur en zijn zeer bevorderlijk voor uw schoonheid.

De recepten voor sushi, soepen, salades en bento’s zijn niet alleen razend modieus, maar ook het ideale fastfood voor drukke mensen die veel onderweg zijn. En u zult zien hoe eenvoudig ze zijn.
- De gerechten in dit boek zijn sluiten aan bij het ‘Sushi slim’-dieet, maar zijn even goed separaat te gebruiken. Inleidend is er veel achtergrondinformatie over de Japanse eetcultuur. De nadruk op ‘eerst eten met de ogen’, dan pas op aanraking, gevoel, textuur en uiteindelijk de exquise smaak, komt in het recepten-gedeelte op veelzijdige wijze tot uitdrukking in de vorm van prachtig uitgebalanceerde, kleurrijke presentaties van sushi’s, soepen, salades en meeneemlunches.

De receptuur is goed uitvoerbaar door ‘koks’ met enige ervaring: stap-voor-stap (eventueel met foto’s) beschreven (inclusief een ruime dosis absoluut noodzakelijke basisinformatie: speciale producten en technieken, inkoop, voorraadkast, vegetarische alternatieven en dergelijke). Bij elk recept is het aantal calorieën vermeld. Verder toont een voedingsplan met drie dieetschema’s hoe de recepten specifiek het gewicht kunnen beïnvloeden. Aldus: gastronomisch en kenmerkend Japans in omgang, samenstelling, bereiding en presentatie van eten en drinken. Met register op hoofdingrediënt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken