Kölner Rosinenstuten - Keulse rozijnenstoet

Je vindt dit recept op pagina 503 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bretoense kriekentaart

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Scrambled Egg Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Cakes met gesmolten chocolade

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Het perfecte ei: gekookt, gebakken, roerei en omelet

Een recept uit Isabel