Tim Anderson - Izakaya

Izakaya

makkelijke gerechten uit de Japanse eethuisjes

Een boek van Tim Anderson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Izakaya, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

‘Izakaya’ zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met eendrankje, kleine hapjes, snacks en meer. Vergelijk het met het bezoek van een Spanjaard aan een tapasbar of met de Hollandse vrijmibo met bier en bitterballen. Alleen dan wel op z’n Japans, van lichte hapjes tot en met gerechten die vullen.Treed met Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken en auteur van o.a. ‘Vegan JapanEasy’, in de wereld van de ‘Izakaya’ en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf. Van allerlei kleine hapjes als diverse yakitori, gemarineerde inktvisjes, schaaltjes edamame, pickled komkommer met knoflook en sesamolie, of juist iets uitgebreider.Of je nu kiest voor diverse kleine snacks of trek hebt in een wat vullender gerecht, ‘Izakaya’ biedt voldoende mogelijkheden om je repertoire Japanse gerechten uit te breiden: van licht en fris als in sake gestoomde schelpjes of vullende gyoza van aubergine met garnalen en gehakt of ‘zeebrasem nanban-zuke’. Van kleine mondvermaakjes tot en met desserts en drankjes. Met goede uitleg over de voorraadkast en kooktechnieken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken