Far au sarrasin (far noir) / Boekweittaart (zwarte taart)

Je vindt dit recept op pagina 50 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gezonde Chocolade Pannenkoeken

Een recept uit Betina Oostveen

Bloedworst

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Zuurdesemstarter van boekweitmeel

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Boekweitvierkantjes

Een recept uit Lina Wallentinson - Bakken met bonen