Vol-au-Vent mit Hüncherragout und Trüffelsauce - Pasteitje met kippenragout en truffelsaus

Je vindt dit recept op pagina 18 in Sauce schule .

Keuken:
Duits / Nicaraguaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / sauzen / gevogelte
Bereidingstijd:
60 minuten
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?