Waller aus dem Wurzelsud mit Meerretichsauce und Wurzelgemüse - Meerval gegaard in bouillon van wortelgroente en mierikswortelsaus

Je vindt dit recept op pagina 49 in Deutsche Küche aus den Weinregionen .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemengde vissoep met sinaasappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Otsumami barsnacks

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Terrine van gerookte zalm

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Nieuwpoortse waterzooi

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren