Geliertes Süppchen mit Rotbarbe, Matjes und Jakobsmuschel / Gegeleerd soepje met roodbaars, haring en coquiles

Je vindt dit recept op pagina 11 in 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Bereidingstijd:
210 minuten
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?