Mascha Lammes - Met mes & stokjes

Met mes & stokjes

Een boek van Mascha Lammes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Met mes & stokjes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De ultieme combinatie van smaken en verhalen - Bij Mascha thuis in de keuken is het nooit saai, want ze probeert graag watnieuws. Knallende smaakcombinaties zijn haar handelsmerk: haringtartaarmet komkommer, galettes met emmenthaler en ei, aubergine met lente-uien miso. Geleid door haar nieuwsgierigheid en gevoel voor avontuur vindtze de meest bijzondere recepten én verhalen.
Met mes & stokjes bevat 70 van de allerlekkerste internationale gerechten,van Bang Bang Chicken en Fladderak tot Pizookie en Mulligatawny. En altijdmet een haalbare boodschappenlijst en overzichtelijke bereidingswijze.Mascha’s zoektocht naar een combinatie van zeer onbekende gerechten enjuist heel bekende ingrediënten levert bijzondere verhalen op die garantstaan voor lachsalvo’s en een vrachtlading aan verrassende weetjes.
Een onweerstaanbaar kookboek: gerechten die nét even anders zijn enmaakbaar voor iedereen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken