Paul Bocuse en P. Bocuse - De beste Franse streekgerechten

De beste Franse streekgerechten

de grote Franse koks

Een boek van Paul Bocuse en P. Bocuse

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De beste Franse streekgerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hier vindt u het levendige, smaakvolle Frankrijk in een schat aan authentieke recepten die voor alle liefhebbers van de Franse regionale keukens bijeengebracht zijn door de topchef Paul Bocuse. Heerlijke gerechten als Gevulde kool, Zuurkool garni op Elzasser wijze, Soep met pistou, Navarin van lam, Baskische taart en Tarte Tatin. Deze schotels vormen het wezen van de Franse keuken, die altijd vol van smaak is en waarin koks producten van topkwaliteit liefdevol en met geduld bereiden. Elk gerecht is afgebeeld in schitterende kleurenfoto’s die volledig recht doen aan de verrukkelijke creaties van de grote Franse kok Paul Bocuse.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken