Glacerie.
Geuren, kleuren, smaken en texturen. Het ultieme handboek voor ijs.
Een boek van Hidde de Brabander
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Glacerie., online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Voor wie de echte kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen, is er nu ‘Glacerie.’ de nieuwe patisserie-bijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander. - <p>In ‘Glacerie.’, de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.
Net als in voorgangers ‘Patisserie.’ en ‘Chocolaterie.’ laat Hidde als geen ander zien dat vakkennis, prachtige fotografie door Remko Kraaijeveld en glasheldere recepturen net zo goed samengaan als ei, bloem en suiker.
Dit magnum opus over zomerse heerlijkheden is onmisbaar voor de serieuze thuisbakker of (semi)professional die de kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen.
“Het vakmanschap en de veelzijdigheid van Hidde staan garant voor nieuwe ideeën.” - Jacques Vos, oud manager IJscentrum
“Het is ongelofelijk knap dat Hidde de complexiteit van ijs toegankelijk maakt voor professionals én hobbykoks” - Caroline Kooij, SVH Meesterijsbereider
</p><p>Over Hidde de Brabander
Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij heeft als chef-patissier voor meerdere sterrenrestaurants gewerkt. Daarnaast volgde hij de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij sinds 2020 ook manager is.</p>
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.