Amerikaanse kabeljauwkroketten - Auguste Escoffier, 1902

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 114 in Het krokettenboek .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gnocchi op zijn Parijs

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Aardappels in bechamelsaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Aardappels in bechamel - patate alla besciamella

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gegratineerde haai met aardappels - palombo con patate al gratin

Een recept uit  - De Zilveren Lepel