Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals PIZZA, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Elke dag pizza en toch genoeg groenten!
Manon van Essen is de oprichter van Magioni: gezonde pizzabodems op basis van groenten. Want wie wil er nou niet zonder schuldgevoel genieten van een pizza? In dit kookboek leer je hoe je zelf groentenpizzabodems kunt maken én wat de beste en lekkerste toppings zijn. De recepten zijn snel, makkelijk én lekker. Ideaal voor drukbezette huishoudens met all time favorites en klassiekers, maar ook voor zo nu en dan een echte sinner en aangevuld met lekkere bijgerechten. Voortaan is pizza your healthy pleasure!
Zoals bijna elk goed verhaal begon ook dat van Manon van Essen in de kroeg, met vriendinnen filosoferend over een wereld waarin pizza net zo voedzaam zou kunnen zijn als een salade. Na eindeloos proberen en hard werken in een pizzeria om de kneepjes van het vak te leren kennen, ontdekte ze het ultieme recept voor de Magioni-pizzabodem. De bodems bestaan voor 40% uit groenten (zoals bloemkool, biet of courgette) en bevatten 30% minder koolhydraten en calorieën. Ook de toppings van de pizza's maakt Manon het liefst een stuk gezonder.
Manon van Essen begon op haar twintigste met ondernemen. Ze was zeer succesvol met de app Handwriter, maar besloot het over een andere boeg te gooien. Haar uitgangspunt werd om met gezond eten aan de slag te gaan. Het ultieme massaproduct 'pizza' leek haar de ideale manier om de wereld te kunnen veroveren. Na een pittige periode van vallen en opstaan bereikte zij haar doel: haar gezonde pizzabodems kwamen in het schap van Albert Heijn. In rap tempo kon Magioni gaan samenwerken met nagenoeg elke supermarkt in Nederland. Duitsland, België en Spanje volgden, en recentelijk sloot de Engelse Waitrose zich aan bij haar klantenkring. Dagelijks gaan er 13.000 Magioni-pizza(bodem)s de toonbank over.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.