Recept uit De keuken van Corsica:
Broccio-Balletjes met suiker
- Ingrediënten:
- brocciu, cederappelwijn en suiker
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 6 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals De keuken van Corsica, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
‘De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.’Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious.De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde ‘eiland van de schoonheid’. Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel… Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten!Nicolas Stromboni is wijnhandelaar in Ajaccio. Zijn wijnkelder is in de loop der jaren een instituut geworden, een pleisterplaats voor wijnliefhebbers en fijnproevers uit de verre omtrek. Nicolas’ missie is om steeds opnieuw de ultieme Corsicaanse drank en spijs te vinden om mensen van te laten genieten.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 6 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit De keuken van Corsica:
Recept uit De keuken van Corsica:
Recept uit De keuken van Corsica:
Diner / nagerecht / dessert uit De keuken van Corsica:
Recept uit De keuken van Corsica:
Bijgerecht uit De keuken van Corsica: