Steven Raichlen - BBQ-sauzen, rubs & marinades

BBQ-sauzen, rubs & marinades

ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken

Een boek van Steven Raichlen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals BBQ-sauzen, rubs & marinades, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken.

BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan!


Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ’er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel geven.

Steven Raichlen geeft je in zijn bestseller meer dan 200 recepten voor de allerbeste marinades, rubs en sauzen. Leer hoe je zuur, olie en smaken in evenwicht kunt brengen in een marinade, zodat het vlees mals blijft en aan de buitenkant die heerlijke explosie van smaken geeft. Wanneer gebruik je een natte marinade en wanneer kun je beter kiezen voor een droge rub? Wat zijn de voordelen van glazuren? Wanner moet je vlees juist infuseren met smaken? Het komt allemaal aan bod in BBQ-sauzen, rubs en marinades.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken