Fagottini ripiene di cotagnata - Koekjes gevuld met kweeperengelei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 188 in Fratello & Sorella .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht / bij de koffie
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Most uit cactusvijgen - mosto di fico d´India

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Buffelsaus

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Gekookte schorseneren

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Fonds d'artichauts à blanc - Gekookte artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken