Perzik brûlée met vlierbloesem

Je vindt dit recept op pagina 143 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht / dessert
Soort:
vegetarisch / fruit / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Picon Champagne

Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Kiwi-margarita

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Sinaasappel-grapefruitcocktail

Serveersuggestie Sinaasappel-grapefruitcocktail

Moritopolitan

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito