Smeuïge amandelcupcakes met bramencoulis

Je vindt dit recept op pagina 142 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
nagerecht / dessert
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding / fruit / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Scrambled Egg Foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Bulemas kon keso - Kaasspiralen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Pistachecrème

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Het perfecte ei: gekookt, gebakken, roerei en omelet

Serveersuggestie Het perfecte ei: gekookt, gebakken, roerei en omelet