Wateetons en Sjoerd Mulder - Over worst

Over worst

Een boek van Wateetons en Sjoerd Mulder

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Over worst, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.

De auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst. Ze zijn ervan overtuigd dat hun obsessie voor eigenlijk alles dat ook maar een beetje op worst lijkt, niet alleen volkomen normaal maar zelfs heel erg mannelijk is. In de hoop dat andere mannen hun schroom laten varen en zich ook overgeven aan dit toppunt van culinaire vleesverwerking, hebben Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder al hun kennis over worsten bij elkaar gebracht. En dat is héél erg veel. Naast diepgaande ­filosofische worstduiding levert het boek uitgebreide achtergrondinformatie en handige lijstjes: Welke worst moet je proeven op vakantie? En wat betekenen die E-nummers in je supermarktsalami?

Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Ten slotte komt ook de luie consument aan zijn trekken: achterin is de Supermarktworstgids opgenomen, tot stand gekomen door een professionele jury die alle in de supermarkt verkrijgbare droge worsten heeft geproefd en beoordeeld. (En ja, dit was een zware opgave.)


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken