Zeeduivel met gebakken asperges en dikke saus van waterkers

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 194 in Puur Pascale .

Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van asperges en langoustine

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Salade van asperges en scampi

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gepocheerde kwarteleitjes op een strook geschaafde groenten met gebruinde boter

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Aspergesoep met hazelnootolie

Een recept uit Jolande Vos