Louis Paul Boon, Herman Chevrolet en Els Versnick - Eten op zijn Vlaams

Eten op zijn Vlaams

Een boek van Louis Paul Boon, Herman Chevrolet en Els Versnick

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eten op zijn Vlaams, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Humoristische ode aan de Vlaamse keuken

‘Mijn lievelingsboek van Boon. Lees Eten op zijn Vlaams, en je hebt die hele Ottolenghi nergens meer voor nodig.’ - Sylvia Witteman in de Volkskrant

‘Als je kookt, hoe arm of rijk je ook mag zijn, laat het dan op geen centje steken. Koop liever een paar panty’s minder, of draag er geen, en neem in ruil ervoor een kwart kilo echte boter van de boer. Boon-appetit!’ Als liefhebber van de Vlaamse keuken schreef Boon over de lekkerste gerechten: paling in ‘t groen, goudgeel gekookte uier, zwarte worst met rodekool, tatjespap en patatterkoek en stinkkaas met hete koffie. Eten op zijn Vlaams is een liefdesbetuiging aan het eenvoudige en deugdelijke eten van vroeger, vol aanstekelijke, humoristische verhalen over al het heerlijks dat de Vlaamse keuken te bieden heeft. Met inleiding en receptuur van Herman Chevrolet en Els Versnick, ontwerp van Scherpontwerp, fotografie van Mike Roelofs en de erven Boon.

‘Niet lezen tijdens het bereiden van de maaltijd. Aanbrandingsgevaar.’ - Leidsch Dagblad


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken