Salomée Vidal en Jérémie Kanza - Gehaktballen

Gehaktballen

van vlees, vis en groenten

Een boek van Salomée Vidal en Jérémie Kanza

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Gehaktballen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De gehaktbal is universeel en geliefd: overal ter wereld draait men balletjes van vlees, vis, granen en groenten. Niets zo leuk en populair als verrassende balletjes maken en serveren, voor welke gelegenheid dan ook.

In ‘Gehaktballen’ toveren Salomée Vidal en Jérémie Kanza de mooiste variaties tevoorschijn. Stoere ballen van rundvlees, fluweelzachte balletjes van kalfslever, ballen uit de zee, voedzame balletjes van quinoa en kikkererwten en frisse ballen van courgette met munt. Van kruidig Thais tot spicy Mexicaans en van kip- tot en met verrukkelijke kaasballetjes. Met als toegift heerlijke dipsauzen en bijgerechten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken