Bart Van Loo - Als kok in Frankrijk

Als kok in Frankrijk

literaire recepten en culinaire verhalen

Een boek van Bart Van Loo

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Als kok in Frankrijk, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

D/2013/0034/800 - Literair kookboek om je duimen en vingers bij af te likkenJarenlang heeft Bart Van Loo de geheimen van eeuwenoude kookboeken en de gastronomische charmes van literaire meesterwerken bestudeerd. Nu brengt hij de smakelijkste culinaire fantasieën en gerechten samen. Waar vinden pêche melba en steak tournedos hun oorsprong? Hoe maak je gargantueske eieren? Zijn frietjes nu Frans of Belgisch? En hoe zit het met de Franse kannibalenkeuken? Van Loo serveert naast verrassende ontdekkingen ook tal van recepten voor elke gelegenheid. Een must have voor de lezende smulpaap.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken