Doris Zölls, Christoph Zirkelbach, Barbara Proske en Roger Hutchings - Koken met aandacht

Koken met aandacht

meesterlijke zenrecepten

Een boek van Doris Zölls, Christoph Zirkelbach, Barbara Proske en Roger Hutchings

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met aandacht, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Mindfulness, kun je dat eten? In de dagelijkse hectiek gaan we vaak niet zo bewust om met onze maaltijden. Koken met aandacht daagt je uit om dat wél te doen. Als je met aandacht kookt en eet, geniet je meer van je voeding. Het eten proeft niet alleen beter, je herkent ook sneller wanneer je verzadigd bent.

Koken met aandacht is een smaakontdekkingstocht. Je ervaart zelf hoeveel beter het eten je smaakt als je kookt met aandacht. Het boek leert je om koken en eten te zien als een spirituele oefening door aanwezig te zijn in het ogenblik. De meesterlijke zenrecepten zijn daarmee een training in mindfulness en kunnen zo een mooie aanzet zijn om te komen tot een bewustere eet- en levensstijl. Met voorwoord van Willigis Jaeger.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken