Georgie Dom - Uw recht bij geldzaken

Uw recht bij geldzaken

bij banken, fiscus, adviseurs en verzekeraars

Een boek van Georgie Dom

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Uw recht bij geldzaken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Als consument kun je met veel financiële dienstverleners problemen krijgen. Over de bankvoorwaarden, de verzekeringskosten, een belastingaanslag, het overzetten van een hypotheek enzovoort. Dit doe-het-zelf-boek voor consumentengeschillen op het gebied van geldzaken vertelt wat de rechten zijn en hoe je zo’n geschil het beste aanpakt. Met veel praktische tips en mogelijkheden om te besparen op de kosten van advocaten en andere peperdure juridische adviseurs. En met informatie hoe je de kans op een geschil zo
klein mogelijk maakt. - De financiële wereld is voor menig burger complex en onoverzichtelijk. Enig houvast voor de rechtzoekende burger is daarom belangrijk. Dit boek tracht hierin te voorzien. Op inleidend niveau wordt ingegaan op verschillende aspecten uit de financiële wereld. Achtereenvolgens worden in een negental korte en overzichtelijke hoofdstukken onderwerpen besproken zoals bankieren, belastingen, beleggen en sparen, huis en hypotheek, lenen, pensioen, verzekeringen en financiële dienstverleners. Het boek bevat nuttige tips en voorbeelden uit de praktijk en biedt de lezer ondersteuning bij het maken van moeilijke keuzes. Hierbij moet gedacht worden aan het maken van bezwaar tegen een belastingaanslag, aandachtspunten bij de keuze van een bank en hulp bij de keuze van een financieel adviseur. Tevens is een lijst opgenomen met adressen van belangrijke instanties. Dit zeer leesbare boek is met name bedoeld om de burger te wijzen op zijn belangrijkste rechten en mogelijkheden die hem ter beschikking staan met betrekking tot allerhande geldzaken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken