Heikki Verdurme en Dirk De Mesmaeker - Geert Van Hecke goes classic

Geert Van Hecke goes classic

...en zoveel meer

Een boek van Heikki Verdurme en Dirk De Mesmaeker

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Geert Van Hecke goes classic, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In zijn nieuwe boek Geert Van Hecke goes classic presenteert driesterrenchef Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet in Brugge ons zijn eigen, eigenzinnige interpretatie van klassiekers uit de Belgische keuken. Naast de klassiekers brengt Van Hecke ook recepten uit zijn brasserie Refter, die hij twee jaar geleden opende, en die intussen al een vaste waarde is geworden.

Maar nog belangrijker dan de recepten, is het feit dat we als lezers met dit boek voor de eerste maal een inzicht krijgen in de mens achter de driesterrenchef. We krijgen een beeld van Geert Van Hecke als chef, met een geheel eigen keukenfilosofie, een enorme gedrevenheid, met liefde voor de beste producten en natuurlijk voor zijn vak. Maar we leren Van Hecke ook kennen als mens: via interviews met mensen die dicht bij hem staan – o.a. Woestijnvis-directeur Wouter Vandenhaute en mediafiguur Dirk De Prins – leren we over zijn passie voor kunst, over zijn leven buiten de keuken, en zijn verdere interesses.

Een uniek en luxueus kijk- en leesboek over één van onze grootste chefs, prachtig in beeld gebracht door topfotograaf Heikki Verdurme.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken