- Het hele jaar taart

Het hele jaar taart

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het hele jaar taart, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het hele jaar TAART
‘Het hele jaar taart’ staat vol recepten voor taart taartjes ter gelegenheid van allerlei leuke momenten in het jaar. Bij elk feestelijke kalendergebeurtenis hebben wij een taart voor je verzonnen die prima aansluit op het thema van die dag. Uiteindelijk zijn alle taarten zo lekker geworden, dat het ons niet zou verbazen als je de taarten op elk moment van het jaar ging bakken.
Taarten bakken geeft trouwens altijd een feestelijk gevoel. Lekker huiselijk, die heerlijke geur, het niet kunnen wachten om de taart aan te snijden… Het bakken eten van taart is en blijft een feest, altijd!
In dit boekje vind je dan ook grote taarten, kleine taartjes, hoge taarten, lage taartjes, zoete taarten, hartige taarten en ga zo maar door. Voor iedereen staat er in dit boek wel een topper, van nieuwjaar tot kerst en van winter tot zomer. Heel veel bakplezier.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken