Thais
10 technieken, 19 stap-voor-stapgerechten, 8 menu's : tom kha kai, saté, gebakken rundvlees met basilicum, kleefrijst, kip in bananenblad, knapperige vermicelli enz., de 20 toppers uit de Thaise keuken+ ideeën voor erbij
Een boek van Charles Maclean, Carlo de Pascale, Touta Boottawong, Pierre Javelle en [Mmmmh!]
★
★
★
★
★
Word gratis lid
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Thais, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit kookboek leert je stap voor stap écht Thais koken, met de hoogtepunten uit de Thaise keuken. Overzichtelijk ingedeeld op basistechnieken, gerechten en ten slotte hele menu’s.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.