Charles Maclean, Carlo de Pascale, Touta Boottawong, Pierre Javelle en [Mmmmh!] - Thais

Thais

10 technieken, 19 stap-voor-stapgerechten, 8 menu's : tom kha kai, saté, gebakken rundvlees met basilicum, kleefrijst, kip in bananenblad, knapperige vermicelli enz., de 20 toppers uit de Thaise keuken+ ideeën voor erbij

Een boek van Charles Maclean, Carlo de Pascale, Touta Boottawong, Pierre Javelle en [Mmmmh!]

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Thais, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit kookboek leert je stap voor stap écht Thais koken, met de hoogtepunten uit de Thaise keuken. Overzichtelijk ingedeeld op basistechnieken, gerechten en ten slotte hele menu’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken