J. Cazals en B. Heald - Koekjes

Koekjes

Een boek van J. Cazals en B. Heald

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koekjes, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Serveer ze bij de koffie, hang ze aan lintjes in uw kerstboom of verpak ze in een mooie trommel en geef ze weg. Met meer dan 70 koekjesrecepten en eenvoudige ideeën om ze te versieren, bakt u koekjes die er net zo lekker uitzien als ze smaken.

Met een keuze uit purechocoladekoekjes versierd met goudblad en kruidkoekjes met eetbare glittertjes of hartige traktaties zoals citroen-thijmkoekjes en Parmezaanse koekjes met cayennepeper is er een recept naar ieders smaak. Word creatief met de kinderen en gebruik de sjablonen achter in het boek voor koekjes in elke vorm, van vlinders tot dinosauriërs.

Veel van deze koekjes zijn in te vriezen en ze zijn allemaal uitgeprobeerd om er zeker van te zijn dat ze altijd lukken. Met zo veel ideeën voor stijlvolle vormen en heerlijke smaken is koekjes de volmaakte manier om uw creativiteit in de keuken kwijt te kunnen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken