Anna Spreng, Margrit Buhler, A. Spreng en M. Buhler - Compleet handboek inmaken en bewaren

Compleet handboek inmaken en bewaren

Een boek van Anna Spreng, Margrit Buhler, A. Spreng en M. Buhler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Compleet handboek inmaken en bewaren, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De beste inmaakmethoden en recepten om verse groenten, fruit en kruiden te conserveren.

De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen, stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren > Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys. > Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting. > Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken