2007 - Culinaire Almanak
de beste en de slechtse producten in de supermarkt
Een boek van Wim Jansen en W. Jansen
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 2007 - Culinaire Almanak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
culinaire almanak 2007
Elke supermarkt heeft een steeds groeied aantal kant-en-klaarmaaltijden. Welke gerechten kunnen de toets der kritiek doorstaan als het gaat om smaak en presentatie? In deze almanak staat het oordeel over meer dan 160 kant-en-klaargerechten. Van Hollandse stamppotten en rode kool met sukadelapjes tot de bijna Hollandse bami, nasi, macaroni en spaghetti. Daarnaast ontdek je met welke dessertproducten je een volwaardig toetje kunt maken en welke supermarkt-chocolade zich leent voor een romige chocolademousse.
In deze Culinaire almanak 2007 worden producten uit tien verschillende supermarkten met elkaar vergeleken. Will Jansen geeft de beste (en de slechtste) producten een speciale vermelding. Daarnaast biedt deze smakelijke gids keukentips, handige recepten en artikelen over lekker eten.
Will Jansen schrijft voor culinaire (vak)bladen als Misset Restaurant en Miljonair. Tevens is hij hoofdredacteur en uitgever van Bouillon. Verder werkte hij mee aan diverse culinaire boeken van o.a. Hans van Wolde van Beluga, Paul Fagel van Het Arsenaal, Edwin Vincke van de Kromme Watergang en Les Patrons Cuisiniers.
De Michelingids voor de supermarkt.’ de Voikskrant
Een handig boekje.’ De Telegraaf
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.