Thea Spierings en Jurriaan Huting - Eigentijdse en veelzijdige recepten met vis

Eigentijdse en veelzijdige recepten met vis

Een boek van Thea Spierings en Jurriaan Huting

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eigentijdse en veelzijdige recepten met vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vis betekent een bord vol gezondheid. Vis bevat goede vetten die bescherming bieden tegen allerlei welvaartsziektes. Vervang vlees één tot twee maal per week door vis en je gezondheid gaat stukken vooruit.
Ontdek stap voor stap de veelzijdigheid van dit product. Experimenteer, combineer, en je leert vis gaandeweg waarderen.


Steeds vaker kiezen mensen één of twee dagen per week voor vis op het menu. Een gezonde, verantwoorde en vooral erg lekkere keuze. Met vis kun je namelijk alle kanten op. Of je het jezelf nu makkelijk maakt door voor gefileerde vis te kiezen, of je bereidt een vis in zijn geheel: er is keuze te over.

Naast receptuur met de meer bekende vissoorten als zalm, tonijn, makreel, haring en kabeljauw, vind je in Eigentijdse en veelzijdige recepten met vis volop inspiratie voor recepten met vissoorten als heek, griet, rode poon en zonnevis. Uiteraard ontbreken ook de recepten met schaal- en schelpdieren niet!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken