N. Koreman - Vis & seizoen 2

Vis & seizoen 2

topkoks stoeien met de Zee

Een boek van N. Koreman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vis & seizoen 2, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De redactie van het gastronomische magazine Culinaire Saisonnier en de beroemde vishandel Jan van As gingen de uitdaging aan om vrijwel àlle eetbare vissen ter wereld in beeld te brengen,
voorzien van overheerlijke recepten van bekende Nederlandse, Belgische en Franse chefs. Het complete overzicht is dermate omvangrijk dat gekozen werd voor een serie van 6 delen.
Bovendien is er in de visstand ook sprake van 6 seizoenen. In de 6 delen komen ongeveer 200 vissoorten en 200 bekende chefs aan bod. Elke vissoort gaat vergezeld van prachtige fotogra?e
van Norbert Koreman, een uitvoerige omschrijving en twee recepten: een moeilijke en een gemakkelijke. In elk boek is een verklarende woordenlijst opgenomen als ook een wereldkalender
van vissoorten en hun alternatieven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken