J. Kamsteeg en John Kamsteeg - Eetwaar = eetbaar?

Eetwaar = eetbaar?

over voedselallergie

Een boek van J. Kamsteeg en John Kamsteeg

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eetwaar = eetbaar?, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dit succesvolle boek uit 2003 is nu volledig geactualiseerd.
‘Eetwaar=eetbaar?’ is hét boek voor mensen met een allergie of voor iedereen die meer wil weten over voeding en de samenstelling van voedsel. Alle soorten voedingsmiddelen en bijbehorende ziektebeelden komen aan bod: van overgevoeligheid voor melk en het ‘Chinees-restaurantsyndroom’ tot kleurstof- en aspirineovergevoeligheid.

Eerder verscheen van dezelfde auteur ‘E = eetbaar?’, een boek over de herkomst, functie én bijwerkingen van meer dan 368 hulpstoffen in ons voedsel.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken