Bretonse aal

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 671 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Makreel, rauwe, met portobello’s en palingtempura

delicious. magazine - 2007-13

Matelote d'anguilles a la Charentaise - Matelote van paling op de wijze van de Charente

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Bretonse aal - anguille alla bretone

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Terrine van paling en cantharellen - le pressé d'anguilles de Gironde aux girolles

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk