Catalogna met parmezaan

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 435 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kaas-fruitbrochettes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Catalogna met parmezaan - catalogna al parmigiano

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Feta-courgetteschotel met sla

delicious. magazine - 2013-09

Kaki en geitenkaas amuse

Een recept uit Veronique Pouw