Perzikentaart - torta di pesche

Je vindt dit recept op pagina 1264 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde perziken - pesche ripiene

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Met amaretti & vin santo gestoofde pruimen met mascarponeroom

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Pompoenravioli

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Citroen-amandelvulling in een chocolade-amarettibodem

Een recept uit  - Chocoladedesserts