Kruimelgebak met bosvruchten - sbriciolata ai frutti di bosco

Je vindt dit recept op pagina 1252 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pannenkoeken met warme sinaasappelbosbessencompote

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Bosvruchtencrumble

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Revani

Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Kokosgebakjes met bosbessen

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie