Abrikozencrème - crema di albicocche

Je vindt dit recept op pagina 1208 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / nagerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vruchtengelei

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Abrikozen-kwarkmousse

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Vruchten in gelei - frutta fresca in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Abrikozencrème

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel