Mascarponecrème met ansjovis - crema di mascarpone e pasta d'acciughe

Je vindt dit recept op pagina 1144 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood en broodgerecht / quiche / vis / kaas
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rode mul "Monte Carlo"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Eieren met ansjovisboter - uova fritte al burro d'acciuga

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Saus bij hersenpaté

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Canapés met artisjok

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel