Struisvogeleieren - uova di struzzo

Je vindt dit recept op pagina 1075 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
ei/omelet/frittata
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Snel gepasteuriseerd (75C) ei

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Cadeautjes: lief meisje en haar oerei

Een recept uit Meneer Wateetons

Gepasteuriseerd (57C) ei

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Rijsttaart

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag