Gebraden kalfsborst met nier - arrosto con rognone

Je vindt dit recept op pagina 943 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsnier, gegrild

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Cassolette de ris et rognon de veau à la ciboulette - Kalfszwezerik en -nier met Bieslooksaus

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Kalfsnier in roomsaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kalfsnier in mosterdsaus

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman